Snart 3 veckor - nyfikenheter växer!

15.09.2020

Kattungarna växer för varje dag! Det är så fascinerande att varje morgon och varje kväll se att de utvecklats sedan föregående dygn - det går så snabbt! 

Igår var det första gången kattungarna åt kvällsfika utanför bolådan. Zera accepterade äntligen att dom gick utanför bolådans fyra väggar! Efter ca 20 minuter att upptäckt av den vida världen utanför den trygga lådan så gick (på ostadiga ben) de allihopa in i lådan igen och somnade gott. Man blir oerhört trött av att upptäcka nya saker! 

För några dagar sedan klipptes allas klor för första gången. Vilket jobb!!! Att hålla i en liten men ändå stark kattunge samtidigt som man måste fokusera på att klippa klorna rätt, det var inte alls så enkelt som jag trodde. Men efter en ganska lång stund hade jag arbetat mig igenom alla 90(!!) små kattungeklor. 

Imorgon blir kattungarna tre veckor - vars tar tiden vägen?! Tycker att dom föddes igår, samtidigt som att det känns som att dom varit en del av vår familj i en evighet! Iallafall, imorgon blir det veckofotografering i vanlig ordning. Ska försöka lägga upp bilderna även här på hemsidan men som vanligt är jag flitigare med att uppdatera vår facebook-sida, så kika där!! 


© 2020 Pointes & Tutus - Balettskola. Alla piruetter reserveras..
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång